Скандальна співачка Maruv опублікувала на сторінці свого мікроблогу фотозвіт про те, як провела час на дні народження "поп-короля" російської естради Філіпа Кіркорова.

Судячи з фото і підписів до них, артистка активно повеселилася, а після вечірки її зрадницьки наздогнало похмілля.

Як відомо, 30 Квітня вони випустили дуетну пісню під назвою "Комільфо", яка за 4 дні з моменту публікації на YouTube набрала близько 3 мільйонів переглядів.

Потім Maruv "відірвалася" на заході з нагоди 54-річчя Філіпа Кіркорова і спілкувалася з не менш зірковими колегами по шоу-бізнесовому цеху, наприклад, з Ольгою Бузовою і дружиною Джигана – Оксаною Самойловою.

Співачка розповіла про те, що їй ніколи було витрачати час на запис Instagram-stories, а тому вона запозичила кадри, зроблені іншими гостями вечірки.

Популярні новини зараз

Поштову скриньку відкриватимемо зі сльозами: якими платіжками здивують кожного українця

Повернення в СРСР: де на дорогах почнуть з'являтися автобуси-витверезники

І ніякого борошна не потрібно: рецепт дієтичної та смачної піци, яка допоможе схуднути

Після такого вас розцілує вся родина: рецепт "ледачого" плову в рукаві з курячими стегнами

Показати ще

Варто відзначити, що після появи кліпу «Комільфо», який самі творці відеороботи охарактеризували як «психологічний fashion трилер про жіночу помсту», на "напарницю" Філіпа Кіркорова обрушився шквал хейтерської критики.

Втім, дісталося і самому "королю", якого користувачі соцмереж звинуватили в аморальності і спробах привернути увагу до своєї нескромної персони будь-якими способами.

Що стосується колег по цеху, то вони, в більшості своїй оцінили творчі старання екс-чоловіка Алли Пугачової численними компліментами і відзначили, що з віком він стає лише креативніше.

Раніше "Hyser" писав про те, що дочка Олі Полякової здивувала шанувальників несподіваною зміною іміджу.

Також наш портал розповів про те, що Філіп Кіркоров потрапив у поле зору фанатів під час прогулянки на інвалідному кріслі.

Нагадуємо, що Ані Лорак налякала шанувальників свого таланту результатами експериментів над зовнішністю.