Син екс-президента України Віктора Януковича Олександр відкрив у Росії свій нічний клуб

Не так давно в Росія, в Санкт-Петербурзі відкрився Нічний клуб під назвою "Храм оленя". Обладнаний він на території колишнього заводу" Арсеналу " прямо на узбережжі Неви, неподалік від Фінляндського вокзалу і Смольного. Про це повідомляє Інформаційний портал "Дiйсний час".

Раніше на цьому заводі робили двигуни для ракет і морське озброєння, проте в 2014 році, після Революції Гідності в 2014 році, будівлю заводу купила компанія, яка пов'язана з Олександром Януковичем, сином екс-президента України.

Після продажу завод сильно змінився. Зараз там, де були його цехи, з'явився модний Нічний клуб, в якому російські та зарубіжні діджеї виконують музику в стилі техно. Людей в клубі, правда, зараз не дуже багато, можливо через коронавірус, а можливо тому, що заклад ще не встиг придбати популярність.

Цікаво, що ЗМІ в клубі "Храм оленя" не Раді, і на вході камери всіх мобільних телефонів заклеюють ізоляційною стрічкою, що, звичайно, не заважає людям знімати те, що відбувається в Закладі на телефони.

Відомо, що в майбутньому на території колишнього заводу планується споруда концертного комплексу, фотостудії, а також безлічі ресторанів і барів. При цьому цікаво, що інформації про те, хто відкрив цей клуб, практично немає. У російських ЗМІ з'ясували, що компанії, які пов'язані з клубом, безпосередньо пов'язані з Олександром Януковичем.

Популярні новини зараз

Вудка гнутиметься від улову: на що треба ловити коропа, щоб він клював як божевільний

Як захистити автомобіль у град: важливі поради, які допоможуть кожному водієві

Доведеться переходити на сухарі: кому з українців на 50% уріжуть пенсії

Не притягуйте покійника в будинок: що ні в якому разі не можна робити на цвинтарі, поминаючи рідних та близьких

Показати ще

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що українцям розповіли про популярні продукти, які стають причиною хронічних захворювань.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що автолюбителям показали, як" Запорожець " розігнати до 140 км/год.

Також "Hyser" писав, що у червні українським пенсіонерам докинуть доплати за квітень і травень.