Даша Ульянова поділилася пікантними знімками з відпочинку

Переможниця реаліті-шоу "Холостяк-10" Даша Ульянова часто ділиться з шанувальниками яскравими й нерідко пікантними кадрами. Так, цього разу дівчина похвалилася фігурою у відвертому купальнику. Відповідне фото вона опублікувала на своїй сторінці в instagram.
Зараз Даша Ульянова відпочиває на Сейшельських островах, проте не зізнається з ким вона туди поїхала. Шанувальники припускають, що дівчина насолоджується відпочинком в компанії коханого чоловіка, якого вона не показує публіці. Ульянова вирішила не знімати номер в готелі, а живе прямо на яхті, де вже встигла влаштувати першу фотосесію.
На знімку дівчина позує в чорному злитому купальнику з білими написами і великим вирізом на спині, який вигідно підкреслив її ідеальні форми й фігуру. Після цього Ульянова переодяглася в чорне бікіні, в якому спокусливо позувала на краю яхти.

У підписі до знімків дівчина розповіла шанувальникам чому, відмовилася від проживання в готелі. Вона зазначила, що Сейшели складаються з 100 екзотичних островів і обмежуватися одним вона не стала. На яхті дівчина може висаджуватися практично на будь-якому острові і повною мірою насолоджуватися відпочинком, адже має цілодобовий доступ до океану. Також Ульянова розповіла, що почала займатися риболовлею і пообіцяла шанувальникам показати свій перший улов.
Фанати прийшли в захват від нових знімків і залишили багато компліментів в коментарях.
"А фігура, просто диво! Не дарма в спортзалі пропадала, результати в наявності!", "Балдію від тебе", "Цей той випадок, коли від фото отримуєш насолоду. Дуже красиво", "Шикарні фотографії", "Дашуля-красуня. Спостерігаю за "ростом" із задоволенням", "Як завжди чудове фото, я так рада, що ти на такій шикарній яхті, з прекрасним видом", - написали під знімками.

Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Hyser повідомляв, що учасниця реаліті-шоу "Холостяк-11" показала сміливий трюк біля басейну.

Також наш портал інформував, що зірка "Сватів" Анна Кошмал просить фанатів про допомогу.

Нагадаємо, що Горбунов розсекретив вагітність Осадчої.

Популярні новини зараз

Не потрапіть на прийом: як українців обманюють при оренді квартир

Забирають прямо з машини: автомобілістів попередили про "дорожню мобілізацію" на трасах

Похорон Михалкова: лікарі вже не можуть врятувати улюбленця Путіна. Рідні шукають найкрасивішу труну

Раптово спалилися. У мережі розповіли, з ким живе і ділить ложе Діма Білан

Показати ще