Відома російська телеведуча і актриса Рената Литвинова поділилася спокусливим фото в соцмережах.

54-річна знаменитість із завидною регулярністю викликає справжній ажіотаж в мережі своїми знімками у відвертих нарядах. Однак цього разу Литвинова перевершила саму себе, опублікувавши своє оголене фото на особистій сторінці в Instagram.

Рената Литвинова похвалилася одноразовим ліфом в сауні, фото: Instagram.com/renatalitvinovaofficiall

Таким чином, на новому знімку в соцмережах Рената Литвинова у всій красі демонструє свій бездоганний стан шкіри і тендітну фігуру. Власне, фото було зроблено під час спа-процедур зірки в сауні.

Перед камерою актриса постала без одягу, лише в спеціальному одноразовому бюстгальтері, який відмінно підкреслив її шикарні форми. За словами Литвинової, як мінімум, раз на тиждень вона відвідує кріосауну - 150 за Цельсієм на три хвилини. Вона зазначила, що це сприяє зміцненню імунітету і за ці три хвилини витрачається не менше 400 калорій.


Користувачі, зрозуміло, захопилися витримкою Литвинової, яка готова пробути в кріосауні аж три хвилини, але найбільше вони захопилися її струнким тілом. Правда були і ті, хто задався питанням, чи обов'язково потрібно оголятися під час цієї спа-процедури, як це зробила зірка.

Популярні новини зараз

Українці сумують: під час бойового завдання не стало українського пілота, підполковника авіації

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Два "огірка" в один ріт: Леся Нікітюк злила "хмільне" відео про вибрики найближчого чоловіка

Показати ще


Раніше "Hyser" писав про те, що шанувальники налякані післяпологовими фото Альбіни Джанабаєвої.

Також наш портал повідомляв, що Алла Пугачова дозволила скуштувати чоловікові Максиму Галкіну свою ягідку на очах у всіх роззяв.

Нагадуємо, що українська телеведуча Леся Нікітюк в тісному боді звернулася до шанувальників.