Відому українську виконавицю Олю Полякову атакували хейтери в соцмережах.

Їх невдоволення викликало нове фото артистки, на якому вона зображена в обіймах популярного російського співака Філіпа Кіркорова. Фото з ним зірка опублікувала не просто так, а щоб привітати його з Днем Народження. До слова, вчора, 30 квітня, Кіркорову виповнилося 54 роки.


Зрозуміло, з таким знаменним святом його привітали багато колег, в тому числі Полякова. Варто відзначити, що вони бачилися неодноразово і є хорошими друзями. Нещодавно на міжнародному музичному фестивалі "PaRus" в Дубаї вони навіть заспівали в дуеті, після чого на адресу виконавиці посипалися звинувачення в зраді від її співвітчизників.

Власне, такі ж звинувачення обрушилися на неї і зараз через це фото. Тоді співачка чітко висловила свою позицію, заявивши, що не бачить ніяких проблем в дуеті з Філіпом і підкреслила, що буде виступати з ким хоче і там, де вважатиме за потрібне. Можливо і цього разу Оля Полякова знайде що сказати у відповідь на звинувачення на свою адресу.


Користувачі виявилися вельми красномовними в своїх коментарях, відзначаючи, що після цього всього розчарувалися в Поляковій раз і назавжди.

Популярні новини зараз

Два "огірка" в один ріт: Леся Нікітюк злила "хмільне" відео про вибрики найближчого чоловіка

Показати ще


Раніше "Hyser" писав про те, що співачка Оля Полякова розлютила мережу своїм пасочкою.

Також наш портал повідомляв, що стало відомо про тривожний період у житті Олі Полякової.

Нагадуємо, що старша дочка Полякової перетворилася на Боярського.