Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова побувала на прийомі у стоматолога і вирішила розповісти про це своїм шанувальникам.

Балерина написала, що вже багато років Артавазд Манукян є не тільки її дантистом, а й найкращим другом. Волочкова опублікувала кілька фотографій з клініки і підтвердила її гасло, що лікувати зуби там абсолютно не боляче.

Вона показала фото у ресепшена і, безпосередньо, в самому кріслі, тримаючи за руку стоматолога.

"Мой друг Артавазд @artavazd_manukyan замечательный стоматолог, которому я доверяю уже много лет.🙏 И его лучшей стоматологической клинике @aesthetica.dent То, что написано на вывеске этого уютного места-чистая правда! Безболезненно, 100 процентный результат и лучшее Оборудование. Артавазд дождался меня сегодня, с пониманием отнесясь к моей загруженности и съемкам.🙏 Спасибо тебе, мой добрый друг! Я должна была оказаться в твоих руках!🙏 Спасибо за безболезненную процедуру под уютным пледом🙏 (На третьем фото).Ты-🔥🩰🦢" (Орфографія збережена -прим. ред.), - написала слова подяки Анастасія під фото.

Можливість коментування даного посту вона обмежила, тому дізнатися думку шанувальників про фото не вдалося. Але не до всіх публікацій балерина відключає коментарі - все ж під деякими вона дає можливість "розгулятися" її фанатам і хейтерам.

А не так дано вона опублікувала чергове фото з коханим, з яким разом вже 9 місяців. Як виглядає чоловік невідомо, але всім відомо, що звуть його Олег.

Популярні новини зараз

Тепер мишей не буде ні в сараї, ні в льоху: проста хитрість, якою ви ділитиметеся з сусідами

Не всі про це знають: чому у деяких селах намагаються не висаджувати калину біля будинку

Ви будете хвалитися ними перед усіма знайомими: рецепт листкових пиріжків з рибою та картоплею

Сіль, ножі і не тільки: які прикмети говорять про те, що до хати постукає біда

Показати ще

Волочкова написала, що за цей час вони встигли багато разів посваритися і розійтися, але все ж залишаються разом. На фото вона обрізала свого судженого, залишивши тільки себе.

Раніше Hyser писав про те, що Волочкова показала, як відпочиває з невідомим чоловіком.

Також Hyser повідомляв, що Волочкова показала коні, як правильно сідати на шпагат.

Нагадаємо, що Волочкова вирішила здивувати вже не шпагатом, а зовнішнім виглядом.