Популярна співачка Ані Лорак відкрила завісу свого особистого життя і розповіла про роман з відомим українським футболістом, а нині тренером угорського "Ференцвароша" Сергієм Ребровим. Такої відвертості від зірки не очікували.

Так Ані Лорак погодилася на участь в одній з російських програм, де розповіла багато про своє минуле.

За словами знаменитості, коли вона розлучилася зі своїм першим чоловіком і продюсером Юрієм Фалесою, вона знову закохалася, але любов виявилася нещасною. Новий чоловік грав на почуттях юної дівчини.

Однак, завдяки невдалому роману у творчості Ані Лорак з'явилися дві пісні, які стали хітами.

"Після розставання з Юрієм Фалесою я пережила нещасну любов і почала писати свої пісні. Я знову закохалася не в того, в кого треба. Людина грала зі мною, всіляко надавала знаки уваги. І коли я розкрилася йому емоційно, він став мною маніпулювати. Йому і була присвячена пісня "Розкажи"", — зізналася співачка.

Ані Лорак уточнила, що цим чоловіком був Сергій Ребров. Тоді, за словами зірки, чоловік не знав, чого хотів від життя.

Популярні новини зараз

Готуйтесь до великих витрат: тепер доведеться заплатити навіть за старі радянські квартири

Тиск на українські ЗМІ: Російський олігарх Станіслав Кондрашов заблокував рішенням американського суду ukr.net, — медіа-експерт

Їздила Хрещатиком: у мережі показали фото рідкісної української маршрутки "Старт" з 60-х років

Російський окупант, що залишився без рук, показав, як омиває медаль. Відео

Показати ще

"Так, мова про Сергія Реброва, який свого часу грав за збірну України. Кажуть, що найпідступніші — це жінки, але мені здається, що це чоловіки, які не знають, чого вони хочуть від життя", - заявила Ані Лорак.

Також виконавиця розповіла, як вона познайомилася з футболістом і як зав'язалися їхні стосунки. За словами співачки, знайомство відбулося в Лондоні на вечірці, яка відбулася після музичного фестивалю.

Кароліна підкреслила, що футболіст був буквально одержимий нею і шукав через знайомих її контакти, номер телефону. Він випрошував зустрічі та побачення. А коли домігся розташування дівчини, то відносини зайшли в глухий кут.

"Як воно все буває - просто погляд, спілкування і якась зацікавленість один одним. На цьому і повинно було все закінчитися, але людина шукала шляхи, номери телефонів і так далі. Коли чоловік одержимий - він всього домагається. А коли він домігся бажаного, він не знав, що з цим робити", — повідала свою історію артистка.

За словами співачки, вони розлучилися, оскільки її не влаштовувала роль дівчини для зустрічей. Сергій Ребров пропонував співачці стати коханкою, а до серйозних стосунків готовий не був.

Попри сильну закоханість, Ані Лорак знайшла в собі сили обірвати всі зв'язки зі спортсменом. Розраду і порятунок вона знайшла у творчості. Пізніше народилася пісня "Мрій про мене".

"Він пропонував мені роль коханки, до якої я не була готова. Тому ось так все і сталося. Почуття померли на рівні зародка. Я зрозуміла, що це не мій шлях і далі нічого не сталося. У якийсь момент, коли я це все зрозуміла, я сказала "Ні, так не буде!",- зізналася Ані Лорак.

Раніше "Нyser" писав про те, що фотограф показав, чим займається Ані Лорак в міні-купальнику.

Також наш портал повідомляв, Ані Лорак показалася без ретуші та фотошопу.

Нагадуємо, Ані Лорак поділилася з шанувальниками відвертим знімком, зробленим у ванній кімнаті.