Популярна українська виконавиця Слава Камінська заінтригувала підписників свого мікроблогу ефектним фото. Зірка опублікувала провокаційне постільне фото і позувала в кадрі не одна, а в компанії привабливого чоловіка.

На тлі постійних чуток про особисте життя екс-учасниці вокального дуету НеАнгели, пост викликав бурхливу реакцію в мережі. Знаменитість одягла спокусливу нижню білизну червоного кольору і накинула зверху ажурний напівпрозорий халатик. У коментарях до посту фоловери почали озвучувати свої версії про те, що хотіла сказати Слава Камінська цією публікацією.

Популярні новини зараз

Забирають прямо з машини: автомобілістів попередили про "дорожню мобілізацію" на трасах

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Тепер уже не лише повістки: українцям розповіли, чого чекати від ТЦК

Показати ще

У 2019 році шоу-бізнесове співтовариство сколихнула новина про те, що співачка і її чоловік – відомий пластичний хірург Едгар Камінський вирішили розлучитися після 5 років подружнього життя. У шлюбі Слава Камінська народила двох дітей-сина Леона і дочку Лауру.

Потім артистка присвятила себе творчості і практично припинила давати коментарі на тему того, що відбувається на її любовному фронті. З недавнього часу вона також почала сольну кар'єру, після розпаду групи "НеАнгели". Нещодавно Слава Камінська випустила композицію " 911» і презентувала на неї кліп.

Втім, в мережі періодично поновлюються обговорення про те, що зірка продовжує плекати ніжні почуття до свого екс-чоловіка, але сама знаменитість з іронією ставиться до подібних тверджень.

Раніше "Hyser" писав про те, що Настя Каменських показала цікаві кадри зі зйомок реаліт-шоу "дівчатка рулять".

Також наш портал розповів про те, що у мережі опублікували унікальне архівне фото Ігоря Ніколаєва без вусів.

Нагадуємо, що Леся Нікітюк підкорила шанувальників ідеальними формами в стильному ТОПі.