Популярна співачка Ані Лорак ошелешила фанатів своїм зовнішнім виглядом.

Для багатьох 42-річна артистка є іконою стилю і прикладом для наслідування, адже в свої роки виглядає вона відмінно. У мережі можна знайти фото Ані Лорак без макіяжу і гриму, і навіть без фотошопу, ось наскільки зірка впевнена в своєму зовнішньому вигляді. За словами зірки, зовнішність - це всього лише обгортка, яку можна при бажанні прикрасити, але ніякий макіяж не здатний на 100% приховати душевну порожнечу.


І, що дивно, останнім часом справжній зовнішній вигляд став викликати занепокоєння у фанатів Лорак. Так, нещодавно співачка стала гостею програми "Доля людини", яку веде Борис Корчевніков на каналі "Росія 1". З'явилася вона там вельми в дивному вигляді.

Зокрема, мова йде про її опухле обличчя, яке показано без ретуші і фотошопу, що використовує артистка при обробці своїх фото в Instagram. Хоча, можливо, співачка просто перенервувала перед тим, як давати інтерв'ю, тому, так і виглядала.


Адже під час бесіди з Корчевніковим Ані Лорак розповіла про багато особистих речей, в тому числі розкрила справжню причину розставання зі своїм першим коханим-продюсером Юрієм Фалесою. Артистка зізналася, що частково чоловік замінив їй старшого брата Сергія, якого вбили в ході військових дій в Казахстані.

Однак союз Юрія і Лорак все одно розпався, а все тому що продюсер, на думку зірки, любив її не як особистість, а як артистку. Вона хотіла від нього дітей, в той час, як він того, щоб Ані Лорак більше працювала і досягала нових висот.


Раніше "Hyser" писав про те, що співачка Ані Лорак розповіла про брата, загиблого в Афганістані, якого вона дуже часто згадує.

Також наш портал повідомляв, що Ані Лорак була помічена на вечірці в будинку Філіпа Кіркорова в компанії колишнього чоловіка.

Нагадуємо, що Ані Лорак приворожила вигинами в хтивій позі.