Президент Росії Володимир Путін заявив, що країни отримають жорстку відповідь у разі, якщо перетнуть "червону лінію" у відносинах з РФ - його висловлювання тут же роз'яснив прес-секретар глави Кремя Дмитро Пєсков.

В ефірі радіо "Комсомольська правда" Пєсков зазначив ,що "червоними лініями" для зарубіжних країн стануть втручання у внутрішні справи Росії, пише "УНІАН".

"[Це] інтереси нашої зовнішньої і внутрішньої безпеки. Це недопущення образливої розмови з нашою країною, недопущення утиску економічних інтересів щодо нашої країни", — висловився представник Путіна.

Нагадаємо, що Володимир Путін пригрозив країнам у своєму зверненні до Радфеду в середу, 21 квітня. Він заявив, що Росія не хоче "спалювати мости", але ті, хто хоче їх "зірвати", отримають "асиметричну і швидку" відповідь.

Крім того він уточнив, що Кремль же здатний, прийняти будь-яке рішення.

"Організатори будь-яких провокацій, що загрожують корінним інтересам нашої безпеки, пошкодують про скоєне так, як давно вже ні про що не шкодували. При цьому у нас, я просто змушений це сказати, вистачить терпіння, відповідальності, професіоналізму, впевненості в собі і своїй правоті і здорового глузду при прийнятті будь – якого рішення", - заявив Путін.

Популярні новини зараз

Тепер мишей не буде ні в сараї, ні в льоху: проста хитрість, якою ви ділитиметеся з сусідами

Сіль, ножі і не тільки: які прикмети говорять про те, що до хати постукає біда

Вам захочеться пити її прямо з тарілки: рецепт найсмачнішої підливи для котлет, в яку ви закохаєтеся

Путін на це не очікував: ударів по Росії буде набагато більше, що відомо

Показати ще

Зазначимо, що глава Кремля заявив, що кордони "червоної лінії" буде встановлювати сама Москва.

Раніше Hyser писав про те, що Зеленський публічно звернувся до Путіна з пропозицією.

Також Hyser повідомляв, що в США висловилися щодо планів Росії блокувати прохід іноземних військових кораблів у ряді районів Чорного моря.

Нагадаємо, що ойска Російської Федерації можуть прорватися в Україну з південних напрямків.